Coronamaatregelen

De mogelijkheid bestaat dat bepaalde activiteiten niet kunnen doorgaan, door maatregelen van de nationale veiligheidsraad of door een beslissing van de organisator. Wij volgen nauwgezet de verdere ontwikkelingen en doen meteen de nodige aanpassingen op onze website.

9. jul, 2021

6de Zomerconcert in de Agnetentuin

De feeërieke tuin zal ook nu weer de gezellige locatie zijn van ons zomerconcert, na een onverwacht uitstel door de coronacrisis in 2020.
De inkom is gratis.
Waar? B&B Agnetenklooster, Sionstraat 17 te Maaseik.

27. jun, 2021

Euregioparade

De Euregioparade gaat dit jaar door te Hasselt.
Normaal gezien was alles doorgegaan op zondag 28 juni 2020, maar Corona heeft roet in het eten gegooid.
Het is inderdaad stilaan de traditie dat Vlamo en LBT, beurtelings in Nederlands en Belgisch Limburg, deze parade organiseren. In 2021 staat al de achtste Euregioparade op het programma, deze keer in Hasselt waar het stadsbestuur en de plaatselijke muziekvereniging(en) het evenement mee ondersteunen. De Euregioparade past die dag trouwens ook helemaal in het teken van de straatanimatie.
Inlichtingen vnassen@hotmail.com
Tel +32 471 637 402

11. sep, 2021

Concert te Alden-Biesen met de Ellon & District RBL Pipe Band

Ter gelegenheid van het vijfde uitwisselingsbezoek van de Ellon & District Royal British Legion Pipe Band aan België concerteren we vandaag samen met hun op de binnenkoer van de Landscommanderij van Alden Biesen ter gelegenheid van het 35ste Schots Weekend.
De pipeband neemt ook deel aan het Belgische Pipe Band Kampioenschap in de loop van de voormiddag.
Info: www.schotsweekend.be

14. nov, 2020

Themaconcert

Méér nieuws volgt!

11. nov, 2020

Wapenstilstand

Vandaag wordt in alle sereniteit weer even stilgestaan bij einde van de 1ste Wereldoorlog. Concordia begeleidt traditioneel de vaderlandslievende verenigingen naar de misviering in de St. Catharinakerk en het Vredespoortje.

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011