27. apr, 2019

Play That Funky Music

Met dit project is de jeugdwerking definitief op gang geschoten.
Als apotheose is er vandaag een "pop"- concert in Zaal van Eyck.

5. mei, 2019

Groepsuitstap naar de Keukenhof in Lisse

uit onze samenwerking met de Hillegomse Harmonie Kapel groeide dit bezoek aan de vermaarde botanische tuin.
www.hhkhillegom.nl

25. mei, 2019

Tweedaagse overdekte snuisterijenbeurs

Als prelude op de Internationale Antiek-, sjacher- en rommelmarkt tijdens het Pinksterweekend houden wij alvast deze indoor markt met talloze verrassingen.

8. jun, 2019

48ste Internationale Antiek-, sjacher- en rommelmarkt

Tot en met maandag 10 juni wordt de Markt van Maaseik weer opengesteld voor speurneuzen op zoek naar iets bijzonders. Je kan er dagelijks terecht van 8 tot 18 uur. Natuurlijk heeft onze harmonie er ook een stand!

12. jul, 2019

5de Zomerconcert in de Agnetentuin

Voor de vierde keer op rij vergasten we jullie weer op een uniek concert in deze feeërieke tuin.

13. jul, 2019

Jaarlijkse vakantie

tot en met donderdag 15 augustus 2019 geven we er even de brui aan.
Maar op 21 juli zijn we wèl weer even op post voor onze nationale feestdag.

21. jul, 2019

Nationale feestdag

Vandaag begeleiden we weer onze vaderlandslievende verenigingen van het stadhuis naar de St. Catharinakerk voor het jaarlijkse Te Deum.

1. sep, 2019

Knapkoekbakken op de Markt van Maaseik

De Maaseiker meesterbakkers zorgen ook dit jaar weer voor een reuzen knapkoek, die nadien in stukjes wordt gehakt om door de folkloristische groep "De Knapkoekers" te worden verdeeld in het publiek.
De organisatie ligt in handen van onze Toeristische Dienst, onze harmonie verleent logistieke steun.

15. sep, 2019

26ste Historische Koetsenparade Maaseik

Méér dan 25 rijtuigen, met koetsiers uitgedost in originele klederdracht maken weer hun opwachting in Maaseik met een jaarlijks wisselend thema.
Ook nu verleent onze harmonie haar medewerking.
Aanvang: 14.00 uur.

6. okt, 2019

Studieconcert Vlamo Noordoost

De organisatie ligt bij Koninklijke Fanfare "De Vrijheidszonen" ui Kinrooi.
www.limburg@vlamo.be

11. nov, 2019

Herdenking wapenstilstand 1914/1918.

In het teken van de vrede begeleiden wij naar jaarlijkse traditie onze vaderlandslievende verenigingen naar de St.Catharinakerk en het Vredespoortje.

17. nov, 2019

Winterconcert in Zaal Van Eyck

Het thema van deze avond blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim!

7. dec, 2019

St. Ceciliafeest

Na de eucharistieviering in de St. Catharinakerk volgt er (enkel voor leden) een receptie met een feestmaaltijd in ons "clublokaal" Zaal Van Eyck.

3. jan, 2020

Nieuwjaarsreceptie

Om het nieuwe jaar in te zetten heffen wij het glas op een goed muzikaal jaar.

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011