14. jul, 2018

Jaarlijkse vakantie tot donderdag 16 augustus 2018

10. aug, 2018

Het muziekatelier

Voor jongeren van 6 tot 12 jaar organiseren we samen met de Stedelijke Academie voor Kunsten en Doepas Jeugddienst Maaseik een muzikaal en ritmisch jeugdatelier in Zaal Van Eyck van 9 uur tot 17 uur. 's Avonds is er een heus concert. Inschrijven kan via: www.maaseik.be/doepas-zomervakantie-2018.
De deelnemingsprijs is € 12,00.
Hierbij is een middagmaal inbegrepen.

10. aug, 2018

Bodypercussie en slagwerknamiddag

Voor jongeren van 12 tot 16 jaar organiseren wij samen met de Stedelijke Academie voor Kunsten en Doepas Jeugddienst Maaseik deze toffe ritmische namiddag in Zaal Van Eyck, gevolgd door een heus concert. Voor de prijs moet je het niet laten, want de inschrijving kost maar € 6,00.
Dit kan via: www.maaseik.be/doepas-zomervakantie-2018

2. sep, 2018

Knapkoekbakken op de Markt

Ook hier verleent K.H. Concordia Maaseik weer logistieke steun.
Organisatie: Toeristische Dienst Stad Maaseik

16. sep, 2018

Historische koetsenparade

Ook deze keer staat onze harmonie garant voor haar medewerking aan dit jaarlijks evenement, waarbij je de sfeer beleeft van 100 jaar geleden.
De rassenshow en parade vinden plaats op de Markt van Maaseik.

6. okt, 2018

Verkoop van unieke oorlogsboeken uit privé-collectie

To 9 oktober, dagelijks van 11 tot 18 uur, kan u in Zal Van Eyck terecht voor een unieke collectie van oorlogsboeken, ons ter beschikking gesteld door de familie Turlings. De collectie bevat de twee wereldoorlogen.

7. okt, 2018

Studieconcert VLAMO Noordoost

Dit gaat door in het Cultureel Centrum van Neeroeteren.
K.H. Concordia Maaseik treedt op om 17.00 uur.

4. nov, 2018

Opening van het carnavalsseizoen H. Wammes Maaseik

Een beperkte groep van onze muziekvereniging staat in voor de muzikale omlijsting van de Eucharistieviering in de Kapel van Siemkensheuvel

11. nov, 2018

Wapenstilstand

K.H. Concordia begeleidt traditiegetrouw de vaderlandslievende verenigingen van het stadhuis naar de St. Catharinakerk en het Vredespoortje

18. nov, 2018

Gezamenlijk concert ter gelegenheid van einde WOI

K.H. Concordia Maaseik, K.H. De Voortgang Neeroeteren en K.F. St. Dionysius Opoeteren concerteren samen om het einde van de Eerste Wereldoorlog te gedenken.

1. dec, 2018

St. Ceciliafeest in Zaal Van Eyck

Na de misviering in de St. Catharinakerk wordt er weer duchtig gefeest door de leden en sympathisanten van onze muziekvereniging. Gelieve tijdig hiervoor in te schrijven.

16. dec, 2018

Adventsconcert in Zaal Van Eyck