25. mei, 2019

Overdekte rommelmarkt in Zaal van Eyck

Deze voorverkoop van snuisterijen allerhande vindt plaats tijdens het weekend van zaterdag en zondag 25/26 mei.
Je kan er terecht van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Inlichtingen: 0496 95 73 01

8. jun, 2019

49ste Internationale antiek- sjacher en rommelmarkt op de Markt

Ook dit jaar is onze harmonie present op dit driedaags Pinksterevenement op ons historisch marktplein met méér dan 80 standhouders. Op het nabijgelegen Muntplein is er een tweedehands speelgoedmarkt voor en door kinderen.

12. jul, 2019

Zomerconcert in de Agnetentuin

Voor de 5de keer organiseert onze muziekvereniging dit feeërieke concert in de tuin van het voormalige Agnetenklooster.
Er is een gastoptreden van onze percussiegroep en de Hillegomse Harmoniekapel.
Info :
www.hhkhillegom.nl
www.hetagnetenklooster.be

13. jul, 2019

Jaarlijkse vakantie

Tot en met donderdag 15 augustus houdt onze harmonie even een adempauze.
Enkel op zondag 21 juli zijn de muzikanten present voor het Te Deum ter gelegenheid van onze nationale feestdag.

21. jul, 2019

Nationale Feestdag

Traditiegetrouw begeleiden onze muzikanten de Vaderlandslievende verenigingen van het Stadhuis naar de St. Catharinakerk voor het Te Deum.

1. sep, 2019

Knapkoekbakken op de Markt

De Maaseiker meesterbakkers zorgen er ook dit jaar weer voor dat de grote knapkoek door de folkloristische groep "De Knapkoekers" verdeeld wordt aan het aanwezige publiek.
Onze harmonie verleent logistieke steun bij dit evenement.

15. sep, 2019

Historische koetsenparade

Tijdens de Historische Koetsenparade beleef je Maaseik in de nostalgische sfeer van 100 jaar geleden. Auto's maken plaats voor de mooiste paardenkoetsen en het stadhuiscarillon neemt het over van FM radiogolven. Koetsiers zijn uitgedost in historische klederdracht en prachtige hoeden en creolines. Het défilé gaat van start om 15u30. Rond 14u30 brengen we je al in de sfeer met een speciaal programma. Elk jaar kiezen we een ander thema.
Onze harmonie verleent logistieke steun.

6. okt, 2019

Studieconcert van Vlamo Noordoost

De regionale bond Vlamo Noordoost organiseert een studieconcert, waaraan ook Concordia deelneemt. De organisatie is in handen van Koninklijke Fanfare "De Vrijheidszonen" van Kinrooi.
Info:
www.limburg@vlamo.be

11. nov, 2019

Herdenking van de 1ste Wereldoorlog

Ook vandaag begeleidt Concordia de Vaderlandslievende verenigingen van het Stadhuis naar de St. Catharinakerk en naar het Vredespoortje. De misviering wordt muzikaal opgeluisterd.

17. nov, 2019

Winter themaconcert in Zaal Van Eyck

Het thema blijft nog even geheim.
Binnenkort méér nieuws over dit muzikaal evenement.

7. dec, 2019

Ceciliafeest

Na de misviering in de St. Catharinakerk wordt het tijd om even de benen te strekken voor een feestmaaltijd in Zaal Van Eyck, waarna de benen weer losgegooid worden bij discomuziek.

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011