Coronamaatregelen

Door de Covid 19- pandemie is jammer genoeg weinig kunnen doorgaan in het afgelopen jaar.
Met goede moed kijken we hoopvol naar 2021 in de hoop dat ons normale leven weer hervat kan worden.
In het voorjaar kan zeker niet doorgaan:
- het haringbijten voor de leden
- de boeken- en platenbeurs
- de internationale halfvastenstoet
Toch zijn we weer plannen aan het maken vanaf mei 2021, maar de mogelijkheid bestaat dat er toch bepaalde activiteiten niet kunnen doorgaan, door de maatregelen van de nationale veiligheidsraad of door een beslissing van de organisator.
Wij volgen nauwgezet de verdere ontwikkelingen en doen meteen de nodige aanpassingen op onze website.
De leden worden persoonlijk ingelicht door onze secretaris.

27. jun, 2021

8ste Euregioparade te Hasselt

Normaal gezien was dit alles doorgegaan op zondag 28 juni 2020, maar Covid 19 heeft roet in het eten gegooid.

2. jul, 2021

6de Zomerconcert in de Agnetentuin

De feeërieke tuin zal ook nu weer de gezellige locatie zijn van ons zomerconcert, na een onverwacht uitstel door de coronacrisis in 2020.
De inkom is gratis.
www.hetagnetenklooster.be
Waar? B&B Agnetenklooster, Sionstraat 17 te Maaseik.

11. sep, 2021

Concert te Alden-Biesen met de Ellon & District RBL Pipe Band

Ter gelegenheid van het vijfde uitwisselingsbezoek van de Ellon & District Royal British Legion Pipe Band aan België concerteren we vandaag samen met hun op de binnenkoer van de Landscommanderij van Alden Biesen ter gelegenheid van het 35ste Schots Weekend.
De pipeband neemt ook deel aan het Belgische Pipe Band Kampioenschap in de loop van de voormiddag.
Info: www.schotsweekend.be

12. sep, 2021

Concert met de Ellon & District RBL Pipe Band te Maaseik

19. sep, 2021

Koetsenparade te Maaseik

Organisatie: Toeristische Dienst Stad Maaseik
Deze historische parade met diverse nevenactiviteiten trekt zoals gebruikelijk 's namiddags door de straten van Maaseik. Koetsiers en bijrijders zijn uitgedost in historische klederdracht met prachtige hoeden en creolines.

3. okt, 2021

Evaluatieconcert van VLAMO Noordoost te Kinrooi

De deelname van K.H. Concordia blijft onder voorbehoud.

14. nov, 2020

Themaconcert

Méér nieuws volgt!

11. nov, 2020

Wapenstilstand

Vandaag wordt in alle sereniteit weer even stilgestaan bij einde van de 1ste Wereldoorlog. Concordia begeleidt traditioneel de vaderlandslievende verenigingen naar de misviering in de St. Catharinakerk en het Vredespoortje.

4. dec, 2021

Ceciliafeest

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011