3. jun, 2018

Lenteconcert te Opoeteren (K.F. St. Dionysius)

Dit concert vindt plaats ter gelegenheid van het 115- jarig bestaan van de Opoeterse muziekvereniging en gaat door in Ontmoetingshuis De Riet, Schoolstraat 20 te Opoeteren.
K.H. Concordia Maaseik concerteert van 15.00 uur tot 15.45 uur.

24. jun, 2018

7de Euregioparade te Venray (NL)

Dit muzikaal evenement gaat door in straten en op pleinen bij het Centrum van Venray, met deelname van ruim 50 korpsen.
Organisatie: LBT & VLAMO

13. jul, 2018

Zomerconcert in de Agnetentuin

Voor de vierde keer op rij concerteert onze harmonie in de feeërieke tuin van het voormalige Agnetenklooster in Maaseik.

14. jul, 2018

Jaarlijkse vakantie tot donderdag 16 augustus 2018

21. jul, 2018

Nationale Feestdag

K.H. Concordia begeleidt traditiegetrouw de vaderlandslievende verenigingen van het stadhuis naar de St. Catharinakerk voor het TE DEUM

2. sep, 2018

Knapkoekbakken op de Markt

Ook hier verleent K.H. Concordia Maaseik weer logistieke steun.
Organisatie: Toeristische Dienst Stad Maaseik

16. sep, 2018

Historische koetsenparade

Ook deze keer staat onze harmonie garant voor haar medewerking aan dit jaarlijks evenement, waarbij je de sfeer beleeft van 100 jaar geleden.
De rassenshow en parade vinden plaats op de Markt van Maaseik.

7. okt, 2018

Studieconcert VLAMO Noordoost

Dit gaat door in het Cultureel Centrum van Neeroeteren

4. nov, 2018

Opening van het carnavalsseizoen H. Wammes Maaseik

Een beperkte groep van onze muziekvereniging staat in voor de muzikale omlijsting van de Eucharistieviering in de Kapel van Siemkensheuvel

11. nov, 2018

Wapenstilstand

K.H. Concordia begeleidt traditiegetrouw de vaderlandslievende verenigingen van het stadhuis naar de St. Catharinakerk en het Vredespoortje

18. nov, 2018

Gezamenlijk concert ter gelegenheid van einde WOI

K.H. Concordia Maaseik, K.H. De Voortgang Neeroeteren en K.F. St. Dionysius Opoeteren concerteren samen om het einde van de Eerste Wereldoorlog te gedenken.

1. dec, 2018

St. Ceciliafeest in Zaal Van Eyck

Na de misviering in de St. Catharinakerk wordt er weer duchtig gefeest door de leden en sympathisanten van onze muziekvereniging. Gelieve tijdig hiervoor in te schrijven.

16. dec, 2018

Adventsconcert in Zaal Van Eyck