Coronamaatregelen

Eindelijk hebben we weer zicht in de tunnel!
Daarom beginnen we ook schoorvoetend met nieuwe repetities in de hoop dat we zo snel mogelijk weer op volle capaciteit, zoals vanouds kunnen musiceren samen.

11. nov, 2021

Wapenstilstand

Vandaag wordt in alle sereniteit weer even stilgestaan bij einde van de 1ste Wereldoorlog. Concordia begeleidt traditioneel de vaderlandslievende verenigingen naar de misviering in de St. Catharinakerk en het Vredespoortje.

19. nov, 2021

Themaconcert "Van Eyck"

Om 19.30 uur in Zaal Van Eyck.

21. nov, 2021

Themaconcert "Van Eyck"

Om 15.00 uur in Zaal Van Eyck

4. dec, 2021

Ceciliafeest

In 2020 hebben we jammer genoeg ons gezellig Ceciliafeest moet afgelasten, maar niet dit jaar! Wij staan weer garant voor een fijn avondfeest voor de leden, voorafgegaan door een muzikaal opgeluisterde eucharistieviering.

25. feb, 2022

Carnavalsconcert

Dit concert gaat traditiegewijs door in ons cultuurcentrum Achterolmen.

8. jul, 2022

Concert in de Agnetentuin

Voor de zesde maal biedt gastvrouw Patricia Indekeu haar feeërieke tuin aan voor een sfeervol avondconcert.

4. sep, 2022

Knapkookbakken

Ook nu weer verleent onze harmonie haar logistieke medewerking aan de Toeristische Dienst van de Stad Maaseik.

11. sep, 2022

Koetsenparade

Van 14.30 uur tot 17.00 uur op de Markt van Maaseik.
www.visitmaaseik.eu

18. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze tweeinspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

25. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze twee inspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011