28. feb, 2020

Haringbijten (enkel voor leden)

De repetitie begint vandaag om 19.30 uur.

29. feb, 2020

30ste Tweedehandse boeken- en platenbeurs

De boekenbeurs gaat door tot en met zondag 15 maart 2020.

10. mrt, 2020

Nacht van de geschiedenis (Org. Davidsfonds Maaseik)

Een hout- en koperblazerskwartet van onze harmonie zorgt voor de muzikale aangepaste ondersteuning.
Het thema dit jaar is "De gebroeders Van Eyck, onze beste buren".
Vanaf 18.00 uur kan je je aanmelden aan het stadhuis van Maaseik voor verschillende lezingen op diverse locaties op wandelafstand in de historische binnenstad van Maaseik. Een eerste lezing gaat over 'De herkomst der Van Eycks: Maaseik als geboorteplaats der Van Eycks'. In een tweede lezing staan we stil bij de 'Portretten der Van Eycks, artistieke vernieuwing'. Beide lezingen sluiten we muzikaal af. Verder kan je een bezoek brengen aan de tentoonstelling 'Het Lam Gods door Jan en Hubert Van Eyck en Jan Peeters'. We sluiten de avond samen af met een gezellig samenzijn, een sketch door Speelgroep Van Eyck en een hapje en een tapje.
Info: Martin Slangen 089/56 74 40

15. mrt, 2020

Laatste dag van onze 30ste tweedehandse boeken- en platenbeurs

Vandaag heb je nog een laatste kans om koopjes te doen!
Je bent nog van harte welkom.

3. apr, 2020

Algemene statutaire vergadering (enkel voor leden)

Ook vandaag begint de repetitie om 19.30 uur, zodat de vergadering van start kan gaan om 21.00 uur.

4. apr, 2020

Percussiedag in Zaal Van Eyck

Méér nieuws volgt nog!

26. apr, 2020

Uitstap naar de Efteling

Organisatie: Percussiegroep Concordia

30. mei, 2020

3- daags internationale rommel- en antiekmarkt

Voor de 48ste keer gaat dit evenement weer door op de markt van Maaseik.
Zoals gebruikelijk is ook nu weer onze harmonie één van de standhouders.
Organisatie en contact: dienst Musea-toerisme - www.toerisme.maaseik.be

28. jun, 2020

Euregioparade

De Euregioparade gaat dit jaar door te Hasselt.
Het is inderdaad stilaan de traditie dat Vlamo en LBT, beurtelings in Nederlands en Belgisch Limburg, deze parade organiseren. In 2020 staat al de achtste Euregioparade op het programma, deze keer in Hasselt waar het stadsbestuur en de plaatselijke muziekvereniging(en) het evenement mee ondersteunen. De Euregioparade past die dag trouwens ook helemaal in het teken van de straatanimatie.
Inlichtingen vnassen@hotmail.com
Tel +32 471 637 402

10. jul, 2020

6de Zomerconcert in de Agnetentuin

De feeërieke tuin zal ook nu weer de gezellige locatie zijn van ons zomerconcert.
De inkom is gratis.
Waar? B&B Agnetenklooster, Sionstraat 17 te Maaseik.

21. jul, 2020

Begeleiding van vaderlandslievende vereniging

Ter gelegenheid van onze nationale feestdag begeleidt Concordia ook nu weer de vaderlandslievende verenigingen naar de eredienst, ter gelegenheid van het Te Deum.

22. jul, 2020

Jaarlijkse vakantie

Tijd om even uit te blazen!
Let op.. op vrijdag 21 augustus repeteren we weer!

6. sep, 2020

Knapkoekbakken

Concordia verleent ook nu weer haar medewerking aan dit toeristische evenement op de historische Markt van Maaseik.
Organisatie: Toeristische Dienst.
Info: www.toerisme.maaseik.be

12. sep, 2020

Concert te Alden-Biesen met de Ellon & District RBL Pipe Band

Ter gelegenheid van het vijfde uitwisselingsbezoek van de Ellon & District Royal British Legion Pipe Band aan België concerteren we vandaag samen met hun op de binnenkoer van de Landscommaderiij van Alden Biesen (onder voorbehoud).
De pipeband neemt ook deel aan het Belgische Pipe Band Kampioenschap in de loop van de voormiddag.
Info: www.schotsweekend.be

13. sep, 2020

Concert te Aldeneik en Maaseik

Vandaag komt de Ellon & District Royal British Legion naar Maaseik om er samen met ons te concerteren.
Méér nieuws en details volgen nog.

20. sep, 2020

Historische koetsenparade

Concordia verleent zoals gebruikelijk weer haar medewerking aan dit nostalgische evenement, dat sinds jaren een troef is van het toerisme in Maaseik.
Organisatie: Toeristische Dienst
www.toerisme.maaseik.be

1. nov, 2020

Reveil Maaseik

Reveil onderbreekt rond zonsondergang de stilte. Lokale zangers, dansers en muzikanten geven een sereen en akoestisch concert afgewisseld met dans en woord.

Wij vragen je om een kaarsje of lichtje mee te brengen om zo bij te dragen aan de warme gloed die Reveil wil verspreiden.

Reveil vindt plaats op donderdag 1 november van 17 tot 18 uur op de begraafplaatsen van Maaseik (Egelsberg), Neeroeteren en Opoeteren.
Vrije toegang.
Ons houtblazerskwartet verleent haar medewerking.
Contactinformatie: Karen Truijen
karen.truijen@maaseik.be

8. nov, 2020

Misviering van Karnavalsvereniging "Het Heilig Wammes"

Ons houtblazerskwartet zal instaan voor de muzikale opluistering bij deze opening van het karnavalsseizoen.

11. nov, 2020

Wapenstilstand

Vandaag wordt in alle sereniteit weer even stilgestaan bij einde van de 1ste Wereldoorlog. Concordia begeleidt traditioneel de vaderlandslievende verenigingen naar de misviering in de St. Catharinakerk en het Vredespoortje.

14. nov, 2020

Themaconcert

Méér nieuws volgt!

Fragment uit "Iedereen beroemd"