6. okt, 2018

Verkoop van unieke oorlogsboeken uit privé-collectie

To 9 oktober, dagelijks van 11 tot 18 uur, kan u in Zal Van Eyck terecht voor een unieke collectie van oorlogsboeken, ons ter beschikking gesteld door de familie Turlings. De collectie bevat de twee wereldoorlogen.

7. okt, 2018

Studieconcert VLAMO Noordoost

Dit gaat door in de parochiezaal van Kessenich.
K.H. Concordia Maaseik treedt op om 17.00 uur.
De organisatie is in handen van de Koninklijke Fanfare Sint Isidorus van Molenbeersel.

4. nov, 2018

Opening van het carnavalsseizoen H. Wammes Maaseik

Een beperkte groep van onze muziekvereniging staat in voor de muzikale omlijsting van de Eucharistieviering in de Kapel van Siemkensheuvel

11. nov, 2018

Wapenstilstand

K.H. Concordia begeleidt traditiegetrouw de vaderlandslievende verenigingen van het stadhuis naar de St. Catharinakerk en het Vredespoortje

18. nov, 2018

Gezamenlijk concert ter gelegenheid van einde WOI

K.H. Concordia Maaseik, K.H. De Voortgang Neeroeteren en K.F. St. Dionysius Opoeteren concerteren samen om het einde van de Eerste Wereldoorlog te gedenken.

1. dec, 2018

St. Ceciliafeest in Zaal Van Eyck

Na de misviering in de St. Catharinakerk wordt er weer duchtig gefeest door de leden en sympathisanten van onze muziekvereniging. Gelieve tijdig hiervoor in te schrijven.

16. dec, 2018

Adventsconcert in Zaal Van Eyck