Coronamaatregelen

Eindelijk hebben we weer zicht in de tunnel!
Daarom beginnen we ook schoorvoetend met nieuwe repetities in de hoop dat we zo snel mogelijk weer op volle capaciteit, zoals vanouds kunnen musiceren samen.

5. sep, 2021

Knapkookbakken op de Markt

Na een jaar uitstel zorgen onze meesterbakkers weer voor de reuzenknapkoeken die aan het aanwezige publiek verdeeld worden door onze folkloristische groep "De Knapkookers". Zoals gebruikelijk zijn er ook een aantal nevenactiviteiten.
Organisatie: Toeristische Dienst Stad Maaseik

19. sep, 2021

Koetsenparade te Maaseik

Organisatie: Toeristische Dienst Stad Maaseik
Deze historische parade met diverse nevenactiviteiten trekt zoals gebruikelijk 's namiddags door de straten van Maaseik. Koetsiers en bijrijders zijn uitgedost in historische klederdracht met prachtige hoeden en creolines.

3. okt, 2021

Evaluatieconcert van VLAMO Noordoost te Kinrooi

De deelname van K.H. Concordia blijft onder voorbehoud.

11. nov, 2021

Wapenstilstand

Vandaag wordt in alle sereniteit weer even stilgestaan bij einde van de 1ste Wereldoorlog. Concordia begeleidt traditioneel de vaderlandslievende verenigingen naar de misviering in de St. Catharinakerk en het Vredespoortje.

14. nov, 2021

Themaconcert

Méér nieuws volgt!

4. dec, 2021

Ceciliafeest

In 2020 hebben we jammer genoeg ons gezellig Ceciliafeest moet afgelasten, maar niet dit jaar! Wij staan weer garant voor een fijn avondfeest voor de leden, voorafgegaan door een muzikaal opgeluisterde eucharistieviering.

18. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze tweeinspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

25. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze twee inspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011