Nieuwe fluitiste!

Sinds enkele maanden mogen wij Liesbet Verheyen verwelkomen in ons midden.
We hopen dat je veel muzikaal plezier gaat beleven bij Concordia!

Wij verwelkomen onze nieuwe secretaris!

Op de Algemene Statutaire Vergadering van vrijdag 4 september 2020 werd
Rudi Grispen uit Geistingen verwelkomd als nieuwe secretaris van onze muziekvereniging, dit in opvolging van Mathy De Busser, die deze functie 11 jaar waarnam.
Rudi is tevens muzikant bij Concordia en als het ware "door de wol geverfd" in de functie van secretaris, omdat hij dezelfde taak jarenlang waarnam bij het "Harmonieorkest Geistingen Ophoven" (HOGO).

Je kan Rudi contacteren via:
secretaris@harmonieconcordia.be

Met lede ogen.....

vernemen we het ontslag van drie muzikanten: Boaz, Cor & Marit Schenkel.
Omdat de familie Schenkel verhuisd is naar het Nederlandse Herten is de afstand tussen de nieuwe woonplaats (bij Roermond) en Maaseik een probleem.
Positief nieuws is dat zij zich hebben ingeschreven bij de lokale fanfare "St. Cecilia Herten".
Het ga jullie goed in Herten!

Leopold Hermans meldt ons ook het muzikantenleven vaarwel te zeggen, waarvoor alle begrip.
"Pol" is sinds kindsbeen bedrijvig  geweest in de blaasmuziek bij de harmonieën St. Elisabeth Stokkem en Concordia Maaseik. Hij bespeelde diverse instrumenten, o.a. klarinet, saxofoon, schuiftrombone en bastuba. We kunnen dus van een veelzijdig muzikant spreken.
Het ga je goed in je "muzikantenpensioen".

Ook bestuurslid en drijvende kracht Jos Vercammen heeft te kennen gegeven het voortaan wat rustiger aan te gaan doen. Bedankt Jos voor je jarenlange inzet!

Secretaris Mathy De Busser meldde zijn ontslag op de bestuursvergadering van 2 december 2019. Door de coronaperikelen is hij de administratie blijven behartigen tot de Algemene Vergadering van 4 september jongstleden. Mathy "was in functie vanaf augustus 2009. Bedankt Mathy voor al die stiptheid die je steeds aan de dag gelegd hebt.
Rik en Wies Franssen, die jarenlang de drijvende kracht waren voor de rommelmarkt stopten in 2019 met de organisatie van de rommelmarkt. Ze waren het hele jaar door bezig met het verzamelen en ordenen van de opgehaalde spullen, waarvoor onze oprechte dank.

Ook het aanspreekpunt en de organisatie van de jaarlijkse boekenbeurs is gewijzigd.
Henri Thijssen gaf te kennen dat de organisatie van de boekenbeurs van 2021 wordt verdergezet door Claudine Brouns. In deze "doorlopende" opdracht wordt ze in eerste instantie bijgestaan door Jacky en Jos. Henri heeft méér dan 30 keer de organisatie verzorgd en daar zijn we hem uiterst dankbaar voor, want dat is niet niks! Maar we zijn blij dat deze vaste waarde wordt verdergezet.

Jaarlijkse boekenbeurs

Het directe aanspreekpunt van onze boekenbeurs is
bibliothecaris Claudine Brouns.
boekenbeurs@harmonieconcordia.be of +32 (0)565 482