Nieuws van ons instaporkest

Na Tuur Gonnissen is ook zijn papa (Bert) toegetreden tot ons instaporkest. Hij speelt eveneens trompet en was vroeger al muzikant bij een ander korps. Reeds enkele weken volgen nog twee jongeren de repetities op woensdagavond: Jessica (trompet) en Ward Paumen (euphonium).
Wij wensen hun veel succes in ons korps.

Nieuwe muzikante

We verwelkomen Ann Bleukx (op fagot) in ons midden. Ann is al jarenlang bezig met muziek, o.a. als pianobegeleidster bij de Stedelijke Academie voor Kunsten in Maaseik en in de Academie te Maasmechelen.

Solistenwedstrijd Vlamo Limburg

Op 25 februari behaalden Boaz Schenkel (Euphonium) 84 % en Siebe Duijsters (hoorn) 87 % in de 2de afdeling.
Op 4 maart  behaalden Dounia Bouraidah (dwarsfluit) 85,5 % in eerste afdeling, Nina Sleven (hobo) 86 % en Dorien Cuypers (hobo) 84 %, beiden in ere afdeling.

Nina Sleven en Dorien Cuypers vertegenwoordigden onze provincie op de finalewedstrijd te Antwerpen op 22 april.
Zij behaalden respectievelijk 81 en 77 % in ere afdeling.
Proficiat aan allen.