Onze dirigenten Leon Frantzen en Greetje Meuris nemen afscheid....

Leon, die onlangs zijn Bacheloropleiding "cum laude" afsloot, kreeg de kans om aan één van de meeste gerenommeerde conservatoria ter wereld, het "Northern College of Music" in Manchester (UK) zijn Master te kunnen behalen. We hebben er alle begrip voor dat hij deze unieke kans aangrijpt en kijken alvast terug op een mooie tijd bij Concordia als dirigent van onze harmonie.
Greetje, die het thuis een beetje drukker heeft gekregen door de gezinsuitbreiding, gaat ook haar carrière verder uitbouwen als lesgeefster bij de Stedelijke Academie voor Kunsten in Maaseik, waardoor haar leven opmerkelijk drukker gaat worden. Wij zijn er fier op dat wij aan de wieg stonden van haar loopbaan, die begon bij haar basisopleiding, gegeven door de dirigenten van onze drumband Bert Paradis en Pieter Franssen. Van harte bedankt Greetje voor de inspanningen die je geleverd hebt voor onze percussiegroep en drumband.
Wij wensen beide dirigenten veel succes in hun verdere muzikale levensloop.
Ons bestuur staat echter niet stil en is al naarstig op zoek naar opvolgers.

Nieuwe leden bij het instaporkest!

Wij verwelkomen Shane Koolhaas (trombone), Hermans Franssens (altsax), Tine van Horne (trompet) en Janne Neel (dwarsfluit).
We wensen jullie een leuke tijd bij Concordia Maaseik.

Nieuwe fluitiste!

Sinds enkele maanden mogen wij Liesbet Verheyen verwelkomen in ons midden.
We hopen dat je veel muzikaal plezier gaat beleven bij Concordia!

Nieuwe secretaris!

Op de Algemene Statutaire Vergadering van vrijdag 4 september 2020 werd
Rudi Grispen uit Geistingen verwelkomd als nieuwe secretaris van onze muziekvereniging, dit in opvolging van Mathy De Busser, die deze functie 11 jaar waarnam.
Rudi is tevens muzikant bij Concordia en als het ware "door de wol geverfd" in de functie van secretaris, omdat hij dezelfde taak jarenlang waarnam bij het "Harmonieorkest Geistingen Ophoven" (HOGO).

Je kan Rudi contacteren via:
secretaris@harmonieconcordia.be

Jaarlijkse boekenbeurs

Het directe aanspreekpunt van onze boekenbeurs is
bibliothecaris Claudine Brouns.
boekenbeurs@harmonieconcordia.be of +32 (0)565 482