Jaarlijkse boekenbeurs

Het directe aanspreekpunt van onze boekenbeurs is
bibliothecaris Claudine Brouns.
boekenbeurs@harmonieconcordia.be of +32 (0)565 482
 

Onze dirigent

Het uitgebreid curriculum vitae van onze dirigent Leon Frantzen kan je hier lezen.
We kunnen onze dirigent best even zelf aan het woord laten:

"Als dirigent vind ik het heel belangrijk om een mooie balans te vinden tussen het plezier hebben aan het samen muziek maken en het streven naar een productieve repetitie. Ik beschouw mezelf als een optimistische persoon met een positieve uitstraling. Ik streef altijd naar een gezamenlijke welzijn binnen het orkest. Ik werk graag met veel enthousiasme en respect met alle soorten ensembles van alle soorten leeftijden. Dit gezegd zijnde zie ik mezelf als een hardwerkende en efficiënte dirigent die samen met de vereniging wil groeien, ook door het inspireren en het inbrengen van nieuwe en ook internationale visies op het repertoire".Talent in beeld: Leon Frantzen - Klik hier

Onze percussiegroep

Onze percussiegroep staat onder leiding van Greetje Meuris. Pieter Franssen bouwt zijn professionele loopbaan verder uit en heeft alzo onvoldoende tijd om op een behoorlijke wijze de percussiegroep verder te begeleiden. Wanneer niodig, kunnen we nog steeds beroep op hem blijven doen.
Greetje Meuris studeerde aan de Luca School of Arts, Campus Lemmens in Leuven. Zij is percussioniste van opleiding en beheert tevens Jazzcafé "De Sjruur" in Maaseik.