2. aug, 2022

Muziekatelier

4. sep, 2022

Knapkookbakken

Ook nu weer verleent onze harmonie haar logistieke medewerking aan de Toeristische Dienst van de Stad Maaseik.

11. sep, 2022

Koetsenparade

Van 14.30 uur tot 17.00 uur op de Markt van Maaseik.
www.visitmaaseik.eu

18. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze twee inspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

25. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

18. nov, 2022

Themaconcert

"De 4 elementen" met werken van o.a. John Williams, John Barry, Johan Strauss en Vangelis. Van klassiek tot electronisch.

20. nov, 2022

Themaconcert

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011