8. jul, 2022

Concert in de Agnetentuin

Voor de zesde maal biedt gastvrouw Patricia Indekeu haar feeërieke tuin aan voor een sfeervol avondconcert.

4. sep, 2022

Knapkookbakken

Ook nu weer verleent onze harmonie haar logistieke medewerking aan de Toeristische Dienst van de Stad Maaseik.

11. sep, 2022

Koetsenparade

Van 14.30 uur tot 17.00 uur op de Markt van Maaseik.
www.visitmaaseik.eu

18. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze tweeinspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

25. sep, 2022

Ommegang Harlindis en Relindis

De 25- jaarlijkse overbrenging van de relieken van Harlindis en Relindis staat centraal vandaag. Om even stil te staan bij het verhaal van Harlindis en Relindis kan je op deze dag als toeschouwer of deelnemer meestappen in het verhaal van deze twee inspirerende vrouwen.
www.harlindisrelindis.be - info@harlindisrelindis.be

Fragment uit "Iedereen beroemd"

Boekenbeurs 2011